Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

λιμνη πλαστηρα. 119 ευρω 3 ημερες/ 2 νυχτες και 2 ατομα πρωινο μπουφε, υπεροχο πετροχτιστο ξενωνα


λιμνη πλαστηρα. 119 ευρω 3 ημερες/ 2 νυχτες και 2 ατομα πρωινο μπουφε, υπεροχο πετροχτιστο ξενωνα
Όροι και Προϋποθεσεις της προσφορας Βημα 1: Τηλεφωνηστε στο 6930737773 για να ελεγξετε τη διαθεσιμοτητα του ξενοδοχειου. Βημα2: Αφου εχετε τσεκαρει την διαθεσιμοτητα, αγοραζετε το εκπτωτικο κουπονι για να ξεκινησει η διαδικασια. Η αγορα γινεται με πιστωτικη, χρεωστικη καρτα η καταθεση στη τραπεζα Προσοχη: η αγορα του κουπονιου σας γινεται μετα τον ελεγχο της διαθεσιμοτητας. Βημα 3: Παραλαμβανετε ηλεκτρονικα το κουπονι σας, το εκτυπωνετε... και το παραδινετε στο ξενοδοχειο κατα την παραμονη σας εκει , για να ολοκληρωθει η διαδικασια. Η προσφορα περιλαμβανει: - 3 ημερες /2 διανυκτερευσεις για 2 ατομα σε δικλινο δωματιο σε πετρινο ξενωνα στην Λιμνη Πλαστηρα - πρωινο και ποτο η γλυκο καλωσορισματος - δωρεαν διαμονη παιδιου ως 3 ετων Τηλεφωνηστε στο 6930737773 για ελεγχο διαθεσιμοτητας πριν την αγορα σας Τιμηπροσφορας: 119€ (εκτοςαποαργιεςκαιπεριοδουςHigh Season) Για το3ημερο της 28ης Οκτωβριου ισχυει 3 διανυκτερευσεις249€ Τιμηεκπτωτικουκουπονιου:10€ (περιλαμβανεταιστηντιμηπροσφορας) Ισχυς προσφορας: 01.10.2014 - 22.12.2014 Παροχες δωματιων: -Μπαλκονι με θεα στη λιμνη η στο δασος. -Τηλεοραση επιπεδης οθονης 19". -Mini bar. -Στεγνωτηρα μαλλιων. -Παντοφλες. -Υποαλλεργικα μαξιλαρια υπνου. -Ανατομικο υπερδιπλο στρωμα. -Υπερδιπλο κρεβατι. -Πετροχτιστο μεγαλο τζακι. -Υδρομασαζ. -Αυτονομη θερμανση. Παροχες ξενωνα: -Πλουσιο πρωινο με μεγαλη ποικιλια τοπικων εδεσματων. -Ευρυχωρη αιθουσα πρωινου. -Υπογειο χωρο παρκινγκ. -Ασυρματη προσβαση στο Internet στους κοινοχρηστους χωρους. -Υπηρεσια fax. -Κρεβατι μωρου. -Παιδικο παρκο. Όροι Προσφορας - Η προσφορα ισχυει αποκλειστικα με την αγορα του εκπτωτικου κουπονιου και εξοφληση κατοπιν επικοινωνιας. - Μπορουν να αγοραστουν περισσοτερα του ενος κουπονια και να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα. - Μπορειτε να χρησιμοποιησετε αμεσα το κουπονι σας, χωρις να περιμενετε να ολοκληρωθει ο χρονος της προσφορας. - Υπαρχει δυνατοτητα αγορας κουπονιων για τριτους (συγγενεις , φιλους). - Για ελεγχο διαθεσιμοτητας και για τους ορους πολιτικης του ξενοδοχειου τηλεφωνηστε στο 6930737773 - Απαραιτητη προϋποθεση ειναι η προσκομιση του κουπονιου σε εκτυπωμενη μορφη και επιδειξη ταυτοτητας η διαβατηριου κατα την αφιξη.
προσφορα για: ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ. 119 ευρω για 3 ημερες/ 2 νυχτες και για 2 ατομα με πρωινο μπουφε, σε υπεροχο πετροχτιστο ξενωνα στην πλεον τουριστικη περιοχη της λιμνης Πλαστηρα, το Νεοχωρι. Καλωσορισμα με παραδοσιακο γλυκο και ποτο. Πανεμορφο τοπιο με παροχες που ικανοποιουν και τον πλεον απαιτητικο επισκεπτη. Κωδ προσφορας 2125



απο την σελιδα προσφορων : Holidays4all

προσφορες

τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλος ενας προορισμος στην Κεντρικη Ευρωπη, που εχει γινει θεσμος. Ένα τετραημερο που θα σας μεινει αξεχαστο στην πανεμορφη πρωτευουσα της Ουγγαριας.  Πολη μαγευτικη, πολη ανθρωπινη και ζεστη, με πολλα αξιοθεατα, εξαιρετικο περιβαλλον, καλη νυχτερινη ζωη, ομορφο κοσμο και οικονομικα αρκετα καλη, αν σκεφτει κανεις πως συγκρινεται με τη Βιεννη πλεον.. Και πλεον χωρις διαβατηριο, παρα μονο με την ταυτοτητα σας! Η εκδρομη... περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
3 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Expo Congress Hotel or similar.
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, δικτυο wifi.
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.
Οργανωμενες προτασεις δραστηριοτητων και διασκεδασης κατα τη διαρκεια της εκδρομης.
 
Όροι προσφορας: Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα μεταφορα απο Θεσσαλονικη και 3 διανυκτερευσεις με πρωινο, στο Expo Congress Hotel 4* αστερων .
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.   Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).  
προσφορα για: Τετραημερη οδικη εκδρομη στη Βουδαπεστη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 24 Οκτωβριου και επιστροφη στις 28 Οκτωβριου, ΜΟΝΟ με 172 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα της Ουγγαριας με διαμονη στο Expo Congress Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες

τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλο ενα φανταστικο τριημερο στον πιο κλασικο προορισμο μας, τα τελευταια χρονια. Αγια Σοφια, Μπλε τζαμι, Ντολμα Μπαχτσε, Βοσπορος και διασκεδαση οπως μονο εμεις ξερουμε. Διαμονη στην περιοχη του Μητροπολιτικου Δημαρχειου, στο Marinem Hotel  με πρωινο. Ξεκιναμε 30 Οκτωβριου απο Θεσσαλονικη , φτανουμε το πρωι της επομενης ημερας στην Κωνσταντινουπολη και αναχωρουμε στις 02 Νοεμβριου . 
Δειτε το αναλυτικο προγραμμα εκδρομης , και... χρησιμες πληροφοριες για την παραμονη σας στην Πολη!
Καντε την κρατηση σας οσο πιο συντομα και κερδιστε την χαμηλοτερη δυνατη τιμη.   Η εκδρομη περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
2 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel , 3*  αστερων ξενοδοχειο στην περιοχη της παλιας πολης
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Ελληνοφωνο προσωπικο για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, εστιατοριο, ασυρματο internet. 
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Οργανωμενες προτασεις διασκεδασης και δραστηριοτητων κατα τη διαρκεια της εκδρομης.   Όροι προσφορας: Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.
Η τιμη αφορα μεταφορα με λεωφορειο απο και προς Θεσσαλονικη και διαμονη  για 2  διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel .
Το γραφειο μας διατηρει το δικαιωμα, σε περιπτωση αδυναμιας εξυπηρετησης των πελατων μας απο το συγκεκριμενο καταλυμα, να μεταφερει την κρατηση σας σε καταλυμα ιδιας κατηγοριας η μεγαλυτερης. Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Τετραημερη εκδρομη στην Κωνσταντινουπολη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 30 Οκτωβριου και επιστροφη στις 02 Νοεμβριου, ΜΟΝΟ με 92 €! Εκδρομη 2 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα του Βυζαντιου με διαμονη στο Marinem Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες

164€ απο 328€ ( έκπτωση 50%) kai τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις kai τα 2 άτομα και 2 παιδια εως 13 ετων, 4


164€ απο 328€ ( έκπτωση 50%) kai τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις kai τα 2 άτομα και 2 παιδια εως 13 ετων, 4
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυα Πιεριας
προσφορα για: 164€ απο 328€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδια εως 13 ετων, στο 4 αστερων Poseidon Palace, με Ημιδιατροφη (Πρωινο και Bραδινο) σε Superior δικλινο δωματιο, στην Λεπτοκαρυα Πιεριας! Προσφερονται Κρασι, Φρουτα και Λουλουδια στο δωματιο κατα την αφιξη! Παρεχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαυσετε 3 γεματες ημερες! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Η προσφορα ισχυει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

119€ απο 238€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις kai τα 2 άτομα μεσαια τρικαλα κορινθιας,


119€ απο 238€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις kai τα 2 άτομα μεσαια τρικαλα κορινθιας,
Muses Art Suites - Μεσαια Τρικαλα Κορινθιας
προσφορα για: 119€ απο 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις KAI για τα 2 Άτομα στα Μεσαια Τρικαλα Κορινθιας, σε Σουιτα με Τζακι, Jacuzzi και Πρωινο στο δωματιο στο Μουσες Art Suites! Για ενα Παιδι εως 3 ετων η διαμονη ειναι δωρεαν! Προσφερεται ενα Μπουκαλι Κρασι για καλωσορισμα! Παρεχεται Early Check in και Late Check out κατοπιν διαθεσιμοτητας! Για οσους πραγματοποιησουν τη διαμονη τους απο Κυριακη εως Πεμπτη διδεται αλλη μια διανυκτερευση Δωρεαν με Πρωινο για να απολαυσετε 4 ημερες πολυτελειας! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Διατιθεται ειδικη προσφορα ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

199€ απο 398€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα kai 2 παιδια, ενα εως 14 ετων


199€ απο 398€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα kai 2 παιδια, ενα εως 14 ετων
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερινη Πιεριας
προσφορα για: 199€ απο 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδια, ενα εως 14 ετων και ενα εως 3 ετων, στο 5 αστερων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφη (Πρωινο και Βραδινο σε Μπουφε) σε Superior δικλινο δωματιο, στην Κατερινη Πιεριας! Ελευθερη προσβαση στο Κεντρο Ευεξιας Spa Venus με απεριοριστη χρηση της Εσωτερικης Πισινας με Υδρομασαζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηριου! Καθε Σαββατο βραδυ Ζωντανη Μουσικη στο Bar του Ξενοδοχειου και για τους μικρους μας φιλους Παιδοτοπος και Καθημερινη Προβολη Ταινιων! Παρεχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαυσετε 3 γεματες ημερες! Για οσους πραγματοποιησουν τη διαμονη τους απο Κυριακη εως Πεμπτη παρεχονται 2 Massage σωματος διαρκειας 30 λεπτων το καθενα! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες
Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

89€ απο 178€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα λιμνη πλαστηρα, δικλινο


89€ απο 178€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα λιμνη πλαστηρα, δικλινο
Ξενωνας Το Πετρινο - Λιμνη Πλαστηρα
προσφορα για: 89€ απο 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λιμνη Πλαστηρα, σε δικλινο δωματιο με Τζακι και Σπιτικο Παραδοσιακο Πρωινο, στο Ξενωνα Το Πετρινο! Για ενα Παιδι εως 3 ετων η διαμονη ειναι δωρεαν! Προσφερεται σπιτικο λικερ σε διαφορες γευσεις η τοπικο Κρασι για καλωσορισμα και τα απογευματινα ροφηματα Δωρεαν! Παρεχονται Ξυλα για το Τζακι καθως και Late check out στις 18:00! Για οσους πραγματοποιησουν την διαμονη τους απο Κυριακη εως Πεμπτη διδεται αλλη μια διανυκτερευση Δωρεαν με Πρωινο, για να απολαυσετε 4 ημερες ηρεμιας! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

199€ απο 398€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα 4 αστερων domotel neve mountain resort,


199€ απο 398€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα 4 αστερων domotel neve mountain resort,
4* Domotel Neve Mountain Resort - Καϊμακτσαλαν
προσφορα για: 199€ απο 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστερων Domotel Neve Mountain Resort, στο Καϊμακτσαλαν σε δικλινο δωματιο με Παραδοσιακο Πρωινο σε Μπουφε! Για ενα Παιδι εως 2 ετων η διαμονη ειναι δωρεαν! Προσφερονται 2 Light Dinner για το συνολο της διαμονης! Ελευθερη χρηση του Spa & Fitness Centre για να χαλαρωσετε στην Εσωτερικη Θερμαινομενη Πισινα, στη Sauna, στο Hammam, στο Jacuzzi, στο Θερμαινομενο Ποδολουτρο καθως και του Γυμναστηριου! Παρεχεται Late check out κατοπιν διαθεσιμοτητας! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Διατιθεται ειδικη προσφορα ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

48€ απο 98€ ( έκπτωση 51%) και τις 2 ημερες / 1 διανυκτερευση και τα 2 άτομα kai ενα παιδι εως 6 ετων, ανασα


48€ απο 98€ ( έκπτωση 51%) και τις 2 ημερες / 1 διανυκτερευση και τα 2 άτομα kai ενα παιδι εως 6 ετων, ανασα
Ignatia Hotel - Ναυπλιο
προσφορα για: 48€ απο 98€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 2 ημερες / 1 διανυκτερευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ενα Παιδι εως 6 ετων, μια ανασα απο το Ναυπλιο στην παραλιακη οδο Ναυπλιου Ν.Κιου, σε δικλινο δωματιο με Πλουσιο Πρωινο σε Μπουφε στο Ignatia Hotel! Προσφερεται ενα Μπουκαλι Κρασι για καλωσορισμα! Παρεχεται Early check in και Late check out κατοπιν διαθεσιμοτητας για να απολαυσετε 2 ημερες τις ομορφιες της ιστορικης πολης! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσεων! Διατιθεται ειδικη προσφορα ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

119€ απο 238€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα μεσαια τρικαλα κορινθιας,


119€ απο 238€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα μεσαια τρικαλα κορινθιας,
Camelia Suites - Μεσαια Τρικαλα Κορινθιας
προσφορα για: 119€ απο 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Μεσαια Τρικαλα Κορινθιας, σε Διωροφη Σουιτα με Jacuzzi και Τζακι με Σπιτικο Παραδοσιακο Πρωινο, στο Camelia Suites! Προσφερεται Welcome Drink και παρεχονται αιθερια αλατα για το Jacuzzi και Ξυλα για το Τζακι καθως και Early check in και Late check out κατοπιν διαθεσιμοτητας! Απολαυστε 3 ημερες πολυτελειας και ανεσης! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλος ενας προορισμος στην Κεντρικη Ευρωπη, που εχει γινει θεσμος. Ένα τετραημερο που θα σας μεινει αξεχαστο στην πανεμορφη πρωτευουσα της Ουγγαριας.  Πολη μαγευτικη, πολη ανθρωπινη και ζεστη, με πολλα αξιοθεατα, εξαιρετικο περιβαλλον, καλη νυχτερινη ζωη, ομορφο κοσμο και οικονομικα αρκετα καλη, αν σκεφτει κανεις πως συγκρινεται με τη Βιεννη πλεον.. Και πλεον χωρις διαβατηριο, παρα μονο με την ταυτοτητα σας! Η εκδρομη... περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
3 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Expo Congress Hotel or similar.
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, δικτυο wifi.
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.
Οργανωμενες προτασεις δραστηριοτητων και διασκεδασης κατα τη διαρκεια της εκδρομης.
 
Όροι προσφορας: Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα μεταφορα απο Θεσσαλονικη και 3 διανυκτερευσεις με πρωινο, στο Expo Congress Hotel 4* αστερων .
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.   Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).  
προσφορα για: Τετραημερη οδικη εκδρομη στη Βουδαπεστη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 24 Οκτωβριου και επιστροφη στις 28 Οκτωβριου, ΜΟΝΟ με 171 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα της Ουγγαριας με διαμονη στο Expo Congress Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες

τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλο ενα φανταστικο τριημερο στον πιο κλασικο προορισμο μας, τα τελευταια χρονια. Αγια Σοφια, Μπλε τζαμι, Ντολμα Μπαχτσε, Βοσπορος και διασκεδαση οπως μονο εμεις ξερουμε. Διαμονη στην περιοχη του Μητροπολιτικου Δημαρχειου, στο Marinem Hotel  με πρωινο. Ξεκιναμε 30 Οκτωβριου απο Θεσσαλονικη , φτανουμε το πρωι της επομενης ημερας στην Κωνσταντινουπολη και αναχωρουμε στις 02 Νοεμβριου . 
Δειτε το αναλυτικο προγραμμα εκδρομης , και... χρησιμες πληροφοριες για την παραμονη σας στην Πολη!
Καντε την κρατηση σας οσο πιο συντομα και κερδιστε την χαμηλοτερη δυνατη τιμη.   Η εκδρομη περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
2 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel , 3*  αστερων ξενοδοχειο στην περιοχη της παλιας πολης
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Ελληνοφωνο προσωπικο για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, εστιατοριο, ασυρματο internet. 
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Οργανωμενες προτασεις διασκεδασης και δραστηριοτητων κατα τη διαρκεια της εκδρομης.   Όροι προσφορας: Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.
Η τιμη αφορα μεταφορα με λεωφορειο απο και προς Θεσσαλονικη και διαμονη  για 2  διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel .
Το γραφειο μας διατηρει το δικαιωμα, σε περιπτωση αδυναμιας εξυπηρετησης των πελατων μας απο το συγκεκριμενο καταλυμα, να μεταφερει την κρατηση σας σε καταλυμα ιδιας κατηγοριας η μεγαλυτερης. Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Τετραημερη εκδρομη στην Κωνσταντινουπολη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 30 Οκτωβριου και επιστροφη στις 02 Νοεμβριου, ΜΟΝΟ με 91 €! Εκδρομη 2 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα του Βυζαντιου με διαμονη στο Marinem Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες

148€ απο 315€ ( έκπτωση 53%) kai τις 4 ημερες / 3 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα 4 αστερων portaria hotel & spa


148€ απο 315€ ( έκπτωση 53%) kai τις 4 ημερες / 3 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα 4 αστερων portaria hotel & spa
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταρια Πηλιου
προσφορα για: 148€ απο 315€ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 4 ημερες / 3 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστερων Portaria Hotel & Spa στην Πορταρια Πηλιου, σε δικλινο δωματιο με Πρωινο! Για ενα Παιδι εως 3 ετων η διαμονη ειναι δωρεαν! Παρεχεται μια χρηση της Εσωτερικης Υδροτονικης Πισινας με Αντιστροφη Κολυμβηση, Μασαζ Ποδιων, Αντιστροφο Βαδισμα, Υδρομασαζ, Νεροκουρτινες για τον αυχενα, Κανονια για την πλατη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστηριο καθως και Late check out στις 18:00! Απολαυστε 4 ημερες χαλαρωσης στη μαγευτικη Πορταρια για διαμονη απο Δευτερα εως Πεμπτη! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Διατιθεται ειδικη προσφορα ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

28η οκτωβριου ανασα απο ναυπλιο παραλιακη οδο ναυπλιου ν.κιου, ignatia hotel! απολαυστε 3 ημερες / 2


28η οκτωβριου ανασα απο ναυπλιο παραλιακη οδο ναυπλιου ν.κιου, ignatia hotel! απολαυστε 3 ημερες / 2
Ignatia Hotel - Ναυπλιο
προσφορα για: 28η Οκτωβριου μια ανασα απο το Ναυπλιο στην παραλιακη οδο Ναυπλιου Ν.Κιου, στο Ignatia Hotel! Απολαυστε 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ενα Παιδι εως 6 ετων, σε δικλινο δωματιο με Πλουσιο Πρωινο σε Μπουφε, με 99€ απο 198€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφερεται ενα Μπουκαλι Κρασι για καλωσορισμα! Παρεχεται Early check in και Late check out κατοπιν διαθεσιμοτητας για να απολαυσετε 3 ημερες τις ομορφιες της ιστορικης πολης! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

48€ απο 98€ ( έκπτωση 51%) και τις 2 ημερες / 1 διανυκτερευση και τα 2 άτομα kai ενα παιδι εως 6 ετων, ανασα


48€ απο 98€ ( έκπτωση 51%) και τις 2 ημερες / 1 διανυκτερευση και τα 2 άτομα kai ενα παιδι εως 6 ετων, ανασα
Ignatia Hotel - Ναυπλιο
προσφορα για: 48€ απο 98€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 2 ημερες / 1 διανυκτερευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ενα Παιδι εως 6 ετων, μια ανασα απο το Ναυπλιο στην παραλιακη οδο Ναυπλιου Ν.Κιου, σε δικλινο δωματιο με Πλουσιο Πρωινο σε Μπουφε στο Ignatia Hotel! Προσφερεται ενα Μπουκαλι Κρασι για καλωσορισμα! Παρεχεται Early check in και Late check out κατοπιν διαθεσιμοτητας για να απολαυσετε 2 ημερες τις ομορφιες της ιστορικης πολης! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσεων!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

197€ απο 395€ ( έκπτωση 50%) kai τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα 4 αστερων portaria hotel & spa, πληρη


197€ απο 395€ ( έκπτωση 50%) kai τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα 4 αστερων portaria hotel & spa, πληρη
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταρια Πηλιου
προσφορα για: 197€ απο 395€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστερων Portaria Hotel & Spa, με Πληρη Διατροφη (Πρωινο, Μεσημεριανο και Βραδινο), στην Πορταρια Πηλιου σε δικλινο δωματιο! Για ενα Παιδι εως 3 ετων η διαμονη ειναι δωρεαν! Παρεχεται μια χρηση της Εσωτερικης Υδροτονικης Πισινας με Αντιστροφη Κολυμβηση, Μασαζ Ποδιων, Αντιστροφο Βαδισμα, Υδρομασαζ, Νεροκουρτινες για τον αυχενα, Κανονια για την πλατη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστηριο καθως και Late check out! Απολαυστε 3 ημερες χαλαρωσης στη μαγευτικη Πορταρια! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Διατιθεται ειδικη προσφορα ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

28η οκτωβριου 4 αστερων portaria hotel & spa, πορταρια πηλιου! απολαυστε 4 ημερες / 3 διανυκτερευσεις και τα 2


28η οκτωβριου 4 αστερων portaria hotel & spa, πορταρια πηλιου! απολαυστε 4 ημερες / 3 διανυκτερευσεις και τα 2
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταρια Πηλιου
προσφορα για: 28η Οκτωβριου στο 4 αστερων Portaria Hotel & Spa, στην Πορταρια Πηλιου! Απολαυστε 4 ημερες / 3 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφη (Πρωινο και Βραδινο σε Μπουφε) σε δικλινο δωματιο, με 315€ απο 630€ ( Έκπτωση 50%)! Για ενα Παιδι εως 3 ετων η διαμονη ειναι δωρεαν! Παρεχεται Early check in και Late check out κατοπιν διαθεσιμοτητας! Απολαυστε 4 ημερες χαλαρωσης στη μαγευτικη Πορταρια! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσεων!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

75€ απο 150€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις kai τα 2 άτομα και ενα παιδι εως 12 ετων 3-5


75€ απο 150€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις kai τα 2 άτομα και ενα παιδι εως 12 ετων 3-5
Αρχοντικο Λυδια Λιθος - 3-5 Πηγαδια της Ναουσας
προσφορα για: 75€ απο 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ενα Παιδι εως 12 ετων στα 3-5 Πηγαδια της Ναουσας, στο Αρχοντικο Λυδια Λιθος σε δικλινο δωματιο με Πλουσιο Σπιτικο Πρωινο! Παρεχεται μια δραστηριοτητα 2 ωρων απο ποταμισιο ψαρεμα καραβιδας η ποδηλασια, καθως και Early check in και Late check out κατοπιν διαθεσιμοτητας! Απολαυστε 3 ημερες το υπεροχο φυσικο τοπιο! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Διατιθεται ειδικη προσφορα ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

199€ απο 398€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα kai 2 παιδια, ενα εως 14 ετων


199€ απο 398€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα kai 2 παιδια, ενα εως 14 ετων
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερινη Πιεριας
προσφορα για: 199€ απο 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδια, ενα εως 14 ετων και ενα εως 3 ετων, στο 5 αστερων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφη (Πρωινο και Βραδινο σε Μπουφε) σε Superior δικλινο δωματιο, στην Κατερινη Πιεριας! Ελευθερη προσβαση στο Κεντρο Ευεξιας Spa Venus με απεριοριστη χρηση της Εσωτερικης Πισινας με Υδρομασαζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηριου! Καθε Σαββατο βραδυ Ζωντανη Μουσικη στο Bar του Ξενοδοχειου και για τους μικρους μας φιλους Παιδοτοπος και Καθημερινη Προβολη Ταινιων! Παρεχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαυσετε 3 γεματες ημερες! Για οσους πραγματοποιησουν τη διαμονη τους απο Κυριακη εως Πεμπτη παρεχονται 2 Massage σωματος διαρκειας 30 λεπτων το καθενα! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Διατιθεται ειδικη προσφορα ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

119€ απο 365€ ( έκπτωση 67%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα και ενα παιδι εως 6 ετων


119€ απο 365€ ( έκπτωση 67%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα και ενα παιδι εως 6 ετων
Hellas Country Hotel - Καρπενησι
προσφορα για: 119€ απο 365€ ( Έκπτωση 67%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ενα Παιδι εως 6 ετων στο Καρπενησι, στο Hellas Country Hotel σε δικλινο δωματιο με Πρωινο! Παρεχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαυσετε 3 γεματες ημερες στο πανεμορφο Καρπενησι! Για οσους πραγματοποιησουν τη διαμονη τους απο Κυριακη εως Πεμπτη διδεται αλλη μια διανυκτερευση Δωρεαν με Πρωινο! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Η προσφορα ισχυει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες
Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλος ενας προορισμος στην Κεντρικη Ευρωπη, που εχει γινει θεσμος. Ένα τετραημερο που θα σας μεινει αξεχαστο στην πανεμορφη πρωτευουσα της Ουγγαριας.  Πολη μαγευτικη, πολη ανθρωπινη και ζεστη, με πολλα αξιοθεατα, εξαιρετικο περιβαλλον, καλη νυχτερινη ζωη, ομορφο κοσμο και οικονομικα αρκετα καλη, αν σκεφτει κανεις πως συγκρινεται με τη Βιεννη πλεον.. Και πλεον χωρις διαβατηριο, παρα μονο με την ταυτοτητα σας! Η εκδρομη... περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
3 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Expo Congress Hotel or similar.
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, δικτυο wifi.
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.
Οργανωμενες προτασεις δραστηριοτητων και διασκεδασης κατα τη διαρκεια της εκδρομης.
 
Όροι προσφορας: Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα μεταφορα απο Θεσσαλονικη και 3 διανυκτερευσεις με πρωινο, στο Expo Congress Hotel 4* αστερων .
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.   Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).  
προσφορα για: Τετραημερη οδικη εκδρομη στη Βουδαπεστη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 24 Οκτωβριου και επιστροφη στις 28 Οκτωβριου, ΜΟΝΟ με 170 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα της Ουγγαριας με διαμονη στο Expo Congress Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες

τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλο ενα φανταστικο τριημερο στον πιο κλασικο προορισμο μας, τα τελευταια χρονια. Αγια Σοφια, Μπλε τζαμι, Ντολμα Μπαχτσε, Βοσπορος και διασκεδαση οπως μονο εμεις ξερουμε. Διαμονη στην περιοχη του Μητροπολιτικου Δημαρχειου, στο Marinem Hotel  με πρωινο. Ξεκιναμε 30 Οκτωβριου απο Θεσσαλονικη , φτανουμε το πρωι της επομενης ημερας στην Κωνσταντινουπολη και αναχωρουμε στις 02 Νοεμβριου . 
Δειτε το αναλυτικο προγραμμα εκδρομης , και... χρησιμες πληροφοριες για την παραμονη σας στην Πολη!
Καντε την κρατηση σας οσο πιο συντομα και κερδιστε την χαμηλοτερη δυνατη τιμη.   Η εκδρομη περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
2 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel , 3*  αστερων ξενοδοχειο στην περιοχη της παλιας πολης
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Ελληνοφωνο προσωπικο για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, εστιατοριο, ασυρματο internet. 
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Οργανωμενες προτασεις διασκεδασης και δραστηριοτητων κατα τη διαρκεια της εκδρομης.   Όροι προσφορας: Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.
Η τιμη αφορα μεταφορα με λεωφορειο απο και προς Θεσσαλονικη και διαμονη  για 2  διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel .
Το γραφειο μας διατηρει το δικαιωμα, σε περιπτωση αδυναμιας εξυπηρετησης των πελατων μας απο το συγκεκριμενο καταλυμα, να μεταφερει την κρατηση σας σε καταλυμα ιδιας κατηγοριας η μεγαλυτερης. Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Τετραημερη εκδρομη στην Κωνσταντινουπολη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 30 Οκτωβριου και επιστροφη στις 02 Νοεμβριου, ΜΟΝΟ με 90 €! Εκδρομη 2 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα του Βυζαντιου με διαμονη στο Marinem Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλος ενας προορισμος στην Κεντρικη Ευρωπη, που εχει γινει θεσμος. Ένα τετραημερο που θα σας μεινει αξεχαστο στην πανεμορφη πρωτευουσα της Ουγγαριας.  Πολη μαγευτικη, πολη ανθρωπινη και ζεστη, με πολλα αξιοθεατα, εξαιρετικο περιβαλλον, καλη νυχτερινη ζωη, ομορφο κοσμο και οικονομικα αρκετα καλη, αν σκεφτει κανεις πως συγκρινεται με τη Βιεννη πλεον.. Και πλεον χωρις διαβατηριο, παρα μονο με την ταυτοτητα σας! Η εκδρομη... περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
3 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Expo Congress Hotel or similar.
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, δικτυο wifi.
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.
Οργανωμενες προτασεις δραστηριοτητων και διασκεδασης κατα τη διαρκεια της εκδρομης.
 
Όροι προσφορας: Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα μεταφορα απο Θεσσαλονικη και 3 διανυκτερευσεις με πρωινο, στο Expo Congress Hotel 4* αστερων .
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.   Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).  
προσφορα για: Τετραημερη οδικη εκδρομη στη Βουδαπεστη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 24 Οκτωβριου και επιστροφη στις 28 Οκτωβριου, ΜΟΝΟ με 169 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα της Ουγγαριας με διαμονη στο Expo Congress Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες

τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλο ενα φανταστικο τριημερο στον πιο κλασικο προορισμο μας, τα τελευταια χρονια. Αγια Σοφια, Μπλε τζαμι, Ντολμα Μπαχτσε, Βοσπορος και διασκεδαση οπως μονο εμεις ξερουμε. Διαμονη στην περιοχη του Μητροπολιτικου Δημαρχειου, στο Marinem Hotel  με πρωινο. Ξεκιναμε 30 Οκτωβριου απο Θεσσαλονικη , φτανουμε το πρωι της επομενης ημερας στην Κωνσταντινουπολη και αναχωρουμε στις 02 Νοεμβριου . 
Δειτε το αναλυτικο προγραμμα εκδρομης , και... χρησιμες πληροφοριες για την παραμονη σας στην Πολη!
Καντε την κρατηση σας οσο πιο συντομα και κερδιστε την χαμηλοτερη δυνατη τιμη.   Η εκδρομη περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
2 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel , 3*  αστερων ξενοδοχειο στην περιοχη της παλιας πολης
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Ελληνοφωνο προσωπικο για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, εστιατοριο, ασυρματο internet. 
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Οργανωμενες προτασεις διασκεδασης και δραστηριοτητων κατα τη διαρκεια της εκδρομης.   Όροι προσφορας: Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.
Η τιμη αφορα μεταφορα με λεωφορειο απο και προς Θεσσαλονικη και διαμονη  για 2  διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel .
Το γραφειο μας διατηρει το δικαιωμα, σε περιπτωση αδυναμιας εξυπηρετησης των πελατων μας απο το συγκεκριμενο καταλυμα, να μεταφερει την κρατηση σας σε καταλυμα ιδιας κατηγοριας η μεγαλυτερης. Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Τετραημερη εκδρομη στην Κωνσταντινουπολη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 30 Οκτωβριου και επιστροφη στις 02 Νοεμβριου, ΜΟΝΟ με 89 €! Εκδρομη 2 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα του Βυζαντιου με διαμονη στο Marinem Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες
Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλος ενας προορισμος στην Κεντρικη Ευρωπη, που εχει γινει θεσμος. Ένα τετραημερο που θα σας μεινει αξεχαστο στην πανεμορφη πρωτευουσα της Ουγγαριας.  Πολη μαγευτικη, πολη ανθρωπινη και ζεστη, με πολλα αξιοθεατα, εξαιρετικο περιβαλλον, καλη νυχτερινη ζωη, ομορφο κοσμο και οικονομικα αρκετα καλη, αν σκεφτει κανεις πως συγκρινεται με τη Βιεννη πλεον.. Και πλεον χωρις διαβατηριο, παρα μονο με την ταυτοτητα σας! Η εκδρομη... περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
3 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Expo Congress Hotel or similar.
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, δικτυο wifi.
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.
Οργανωμενες προτασεις δραστηριοτητων και διασκεδασης κατα τη διαρκεια της εκδρομης.
 
Όροι προσφορας: Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα μεταφορα απο Θεσσαλονικη και 3 διανυκτερευσεις με πρωινο, στο Expo Congress Hotel 4* αστερων .
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.   Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).  
προσφορα για: Τετραημερη οδικη εκδρομη στη Βουδαπεστη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 24 Οκτωβριου και επιστροφη στις 28 Οκτωβριου, ΜΟΝΟ με 168 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα της Ουγγαριας με διαμονη στο Expo Congress Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες

τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλο ενα φανταστικο τριημερο στον πιο κλασικο προορισμο μας, τα τελευταια χρονια. Αγια Σοφια, Μπλε τζαμι, Ντολμα Μπαχτσε, Βοσπορος και διασκεδαση οπως μονο εμεις ξερουμε. Διαμονη στην περιοχη του Μητροπολιτικου Δημαρχειου, στο Marinem Hotel  με πρωινο. Ξεκιναμε 30 Οκτωβριου απο Θεσσαλονικη , φτανουμε το πρωι της επομενης ημερας στην Κωνσταντινουπολη και αναχωρουμε στις 02 Νοεμβριου . 
Δειτε το αναλυτικο προγραμμα εκδρομης , και... χρησιμες πληροφοριες για την παραμονη σας στην Πολη!
Καντε την κρατηση σας οσο πιο συντομα και κερδιστε την χαμηλοτερη δυνατη τιμη.   Η εκδρομη περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
2 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel , 3*  αστερων ξενοδοχειο στην περιοχη της παλιας πολης
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Ελληνοφωνο προσωπικο για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, εστιατοριο, ασυρματο internet. 
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Οργανωμενες προτασεις διασκεδασης και δραστηριοτητων κατα τη διαρκεια της εκδρομης.   Όροι προσφορας: Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.
Η τιμη αφορα μεταφορα με λεωφορειο απο και προς Θεσσαλονικη και διαμονη  για 2  διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel .
Το γραφειο μας διατηρει το δικαιωμα, σε περιπτωση αδυναμιας εξυπηρετησης των πελατων μας απο το συγκεκριμενο καταλυμα, να μεταφερει την κρατηση σας σε καταλυμα ιδιας κατηγοριας η μεγαλυτερης. Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Τετραημερη εκδρομη στην Κωνσταντινουπολη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 30 Οκτωβριου και επιστροφη στις 02 Νοεμβριου, ΜΟΝΟ με 88 €! Εκδρομη 2 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα του Βυζαντιου με διαμονη στο Marinem Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες

69€ απο 140€ ( έκπτωση 51%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα γαλαξειδι, δικλινο


69€ απο 140€ ( έκπτωση 51%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα γαλαξειδι, δικλινο
Galaxa Mansion - Γαλαξειδι
προσφορα για: 69€ απο 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Γαλαξειδι, σε δικλινο δωματιο με Βιολογικο Πρωινο, στο Galaxa Mansion! Για ενα Παιδι εως 2 ετων η διαμονη ειναι δωρεαν! Παρεχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για οσους πραγματοποιησουν την διαμονη τους απο Δευτερα εως Πεμπτη διδεται αλλη μια διανυκτερευση Δωρεαν με Πρωινο για να απολαυσετε 4 γεματες ημερες στο μαγευτικο Γαλαξειδι! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Η προσφορα ισχυει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες
Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

114€ απο 285€ ( έκπτωση 60%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα, ανασα απο ναυπλιο


114€ απο 285€ ( έκπτωση 60%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα, ανασα απο ναυπλιο
Alexandros Boutique Hotel - Ναυπλιο
προσφορα για: 114€ απο 285€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, μια ανασα απο το Ναυπλιο στην παραλιακη οδο Ναυπλιου Ν.Κιου, σε Superior Suite με Πλουσιο Πρωινο σε Μπουφε στο Alexandros Boutique Hotel! Για ενα Παιδι εως 5 ετων η διαμονη ειναι δωρεαν! Προσφερεται 1 Μπουκαλι Κρασι για καλωσορισμα και ελευθερη προσβαση στο Blue Health Club για να απολαυσετε υπεροχες στιγμες στη Sauna και να κανετε απεριοριστη χρηση του γυμναστηριου! Παρεχεται Early Check in και Late Check out κατοπιν διαθεσιμοτητας! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Η προσφορα ισχυει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλος ενας προορισμος στην Κεντρικη Ευρωπη, που εχει γινει θεσμος. Ένα τετραημερο που θα σας μεινει αξεχαστο στην πανεμορφη πρωτευουσα της Ουγγαριας.  Πολη μαγευτικη, πολη ανθρωπινη και ζεστη, με πολλα αξιοθεατα, εξαιρετικο περιβαλλον, καλη νυχτερινη ζωη, ομορφο κοσμο και οικονομικα αρκετα καλη, αν σκεφτει κανεις πως συγκρινεται με τη Βιεννη πλεον.. Και πλεον χωρις διαβατηριο, παρα μονο με την ταυτοτητα σας! Η εκδρομη... περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
3 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Expo Congress Hotel or similar.
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, δικτυο wifi.
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.
Οργανωμενες προτασεις δραστηριοτητων και διασκεδασης κατα τη διαρκεια της εκδρομης.
 
Όροι προσφορας: Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα μεταφορα απο Θεσσαλονικη και 3 διανυκτερευσεις με πρωινο, στο Expo Congress Hotel 4* αστερων .
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.   Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).  
προσφορα για: Τετραημερη οδικη εκδρομη στη Βουδαπεστη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 24 Οκτωβριου και επιστροφη στις 28 Οκτωβριου, ΜΟΝΟ με 167 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα της Ουγγαριας με διαμονη στο Expo Congress Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες

τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλο ενα φανταστικο τριημερο στον πιο κλασικο προορισμο μας, τα τελευταια χρονια. Αγια Σοφια, Μπλε τζαμι, Ντολμα Μπαχτσε, Βοσπορος και διασκεδαση οπως μονο εμεις ξερουμε. Διαμονη στην περιοχη του Μητροπολιτικου Δημαρχειου, στο Marinem Hotel  με πρωινο. Ξεκιναμε 30 Οκτωβριου απο Θεσσαλονικη , φτανουμε το πρωι της επομενης ημερας στην Κωνσταντινουπολη και αναχωρουμε στις 02 Νοεμβριου . 
Δειτε το αναλυτικο προγραμμα εκδρομης , και... χρησιμες πληροφοριες για την παραμονη σας στην Πολη!
Καντε την κρατηση σας οσο πιο συντομα και κερδιστε την χαμηλοτερη δυνατη τιμη.   Η εκδρομη περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
2 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel , 3*  αστερων ξενοδοχειο στην περιοχη της παλιας πολης
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Ελληνοφωνο προσωπικο για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, εστιατοριο, ασυρματο internet. 
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Οργανωμενες προτασεις διασκεδασης και δραστηριοτητων κατα τη διαρκεια της εκδρομης.   Όροι προσφορας: Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.
Η τιμη αφορα μεταφορα με λεωφορειο απο και προς Θεσσαλονικη και διαμονη  για 2  διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel .
Το γραφειο μας διατηρει το δικαιωμα, σε περιπτωση αδυναμιας εξυπηρετησης των πελατων μας απο το συγκεκριμενο καταλυμα, να μεταφερει την κρατηση σας σε καταλυμα ιδιας κατηγοριας η μεγαλυτερης. Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Τετραημερη εκδρομη στην Κωνσταντινουπολη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 30 Οκτωβριου και επιστροφη στις 02 Νοεμβριου, ΜΟΝΟ με 87 €! Εκδρομη 2 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα του Βυζαντιου με διαμονη στο Marinem Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες

28η οκτωβριου 5 αστερων epirus palace hotel, ιωαννινα! απολαυστε 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα kai


28η οκτωβριου 5 αστερων epirus palace hotel, ιωαννινα! απολαυστε 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα kai
5* Epirus Palace Hotel
προσφορα για: 28η Οκτωβριου στο 5 αστερων Epirus Palace Hotel, στα Ιωαννινα! Απολαυστε 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ενα Παιδι εως 12 ετων, με Ημιδιατροφη (Πλουσιο Πρωινο και Βραδινο) σε Executive δικλινο δωματιο, με 199€ απο 420€ ( Έκπτωση 53%)! Παρεχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαυσετε 3 γεματες ημερες πολυτελειας! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

99€ απο 198€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα και ενα παιδι εως 12 ετων


99€ απο 198€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα και ενα παιδι εως 12 ετων
Όνειρο Hotel & Spa Ζαχλωρους - Ζαχλωρου Καλαβρυτων
προσφορα για: 99€ απο 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ενα Παιδι εως 12 ετων στη Ζαχλωρου Καλαβρυτων, σε Μεζονετα με Jacuzzi και Τζακι με Πρωινο, στο Όνειρο Hotel & Spa! Παρεχονται Ξυλα για το Τζακι καθως και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαυσετε 3 γεματες ημερες το ομορφο φυσικο τοπιο της περιοχης! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

95€ απο 190€ (έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 ατομα superior δικλινο δωματιο τζακι


95€ απο 190€ (έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 ατομα superior δικλινο δωματιο τζακι
Αρχοντικο Ζαρκαδα - Ζαγοροχωρια
προσφορα για: 95€ απο 190€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 ατομα σε Superior δικλινο δωματιο με Τζακι και Πρωινο σε Μπουφε με Παραδοσιακα Εδεσματα στο Αρχοντικο Ζαρκαδα, στα Ζαγοροχωρια! Για ενα παιδι εως 5 ετων η διαμονη ειναι δωρεαν! Προσφερεται ενα Καραφακι Τσιπουρο για καλωσορισμα! Παρεχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 16:00! Απολαυστε 3 γεματες ημερες στα πανεμορφα και γραφικα Ζαγοροχωρια! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

98€ απο 196€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις kai τα 2 άτομα και ενα παιδι εως 8 ετων


98€ απο 196€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις kai τα 2 άτομα και ενα παιδι εως 8 ετων
Montagna Verde - Πορταρια Πηλιου
προσφορα για: 98€ απο 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ενα Παιδι εως 8 ετων στην Πορταρια Πηλιου, σε δικλινο δωματιο με Τζακι και Πρωινο, στο Montagna Verde! Παρεχεται Early check in και Late check out κατοπιν διαθεσιμοτητας! Απολαυστε 3 ημερες στην μαγευτικη Πορταρια! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

165€ απο 330€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα kai ενα παιδι εως 6 ετων 5


165€ απο 330€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα kai ενα παιδι εως 6 ετων 5
5* Epirus Palace Hotel
προσφορα για: 165€ απο 330€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ενα Παιδι εως 6 ετων στο 5 αστερων Epirus Palace Hotel, με Ημιδιατροφη (Πλουσιο Πρωινο και Βραδινο) σε Executive δικλινο δωματιο στα Ιωαννινα! Παρεχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαυσετε 3 γεματες ημερες πολυτελειας! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Διατιθεται ειδικη προσφορα ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

χρυσομηλια - ελατη τρικαλων: 104€ ενα 3ημερο 2 ατομα πρωινο δικλινο δωματιο τζακι. ομορφη περιοχη


χρυσομηλια - ελατη τρικαλων: 104€ ενα 3ημερο 2 ατομα πρωινο δικλινο δωματιο τζακι. ομορφη περιοχη

προσφορα για: Χρυσομηλια - Ελατη Τρικαλων: 104€ ενα 3ημερο για 2 ατομα με πρωινο σε δικλινο δωματιο με τζακι. Στην πιο ομορφη περιοχη του Νομου Τρικαλων, 4 χλμ απο το Περτουλι,12 χλμ απο την Ελατη και 30 χλμ απο την Καλαμπακα και τα Μετεωρα. Ζηστε σε ενα μοναδικο 3ημερο στη φυση μεσα στα ελατοδαση,τα ποταμια και τα καταπρασινα λιβαδια.



απο την σελιδα προσφορων : Touristorama Deals

προσφορες
Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλος ενας προορισμος στην Κεντρικη Ευρωπη, που εχει γινει θεσμος. Ένα τετραημερο που θα σας μεινει αξεχαστο στην πανεμορφη πρωτευουσα της Ουγγαριας.  Πολη μαγευτικη, πολη ανθρωπινη και ζεστη, με πολλα αξιοθεατα, εξαιρετικο περιβαλλον, καλη νυχτερινη ζωη, ομορφο κοσμο και οικονομικα αρκετα καλη, αν σκεφτει κανεις πως συγκρινεται με τη Βιεννη πλεον.. Και πλεον χωρις διαβατηριο, παρα μονο με την ταυτοτητα σας! Η εκδρομη... περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
3 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Expo Congress Hotel or similar.
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, δικτυο wifi.
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.
Οργανωμενες προτασεις δραστηριοτητων και διασκεδασης κατα τη διαρκεια της εκδρομης.
 
Όροι προσφορας: Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα μεταφορα απο Θεσσαλονικη και 3 διανυκτερευσεις με πρωινο, στο Expo Congress Hotel 4* αστερων .
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.   Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).  
προσφορα για: Τετραημερη οδικη εκδρομη στη Βουδαπεστη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 24 Οκτωβριου και επιστροφη στις 28 Οκτωβριου, ΜΟΝΟ με 166 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα της Ουγγαριας με διαμονη στο Expo Congress Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες

τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη εκδρομη κωνσταντινουπολη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 30 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλο ενα φανταστικο τριημερο στον πιο κλασικο προορισμο μας, τα τελευταια χρονια. Αγια Σοφια, Μπλε τζαμι, Ντολμα Μπαχτσε, Βοσπορος και διασκεδαση οπως μονο εμεις ξερουμε. Διαμονη στην περιοχη του Μητροπολιτικου Δημαρχειου, στο Marinem Hotel  με πρωινο. Ξεκιναμε 30 Οκτωβριου απο Θεσσαλονικη , φτανουμε το πρωι της επομενης ημερας στην Κωνσταντινουπολη και αναχωρουμε στις 02 Νοεμβριου . 
Δειτε το αναλυτικο προγραμμα εκδρομης , και... χρησιμες πληροφοριες για την παραμονη σας στην Πολη!
Καντε την κρατηση σας οσο πιο συντομα και κερδιστε την χαμηλοτερη δυνατη τιμη.   Η εκδρομη περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
2 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel , 3*  αστερων ξενοδοχειο στην περιοχη της παλιας πολης
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Ελληνοφωνο προσωπικο για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, εστιατοριο, ασυρματο internet. 
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Οργανωμενες προτασεις διασκεδασης και δραστηριοτητων κατα τη διαρκεια της εκδρομης.   Όροι προσφορας: Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.
Η τιμη αφορα μεταφορα με λεωφορειο απο και προς Θεσσαλονικη και διαμονη  για 2  διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel .
Το γραφειο μας διατηρει το δικαιωμα, σε περιπτωση αδυναμιας εξυπηρετησης των πελατων μας απο το συγκεκριμενο καταλυμα, να μεταφερει την κρατηση σας σε καταλυμα ιδιας κατηγοριας η μεγαλυτερης. Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Τετραημερη εκδρομη στην Κωνσταντινουπολη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 30 Οκτωβριου και επιστροφη στις 02 Νοεμβριου, ΜΟΝΟ με 86 €! Εκδρομη 2 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα του Βυζαντιου με διαμονη στο Marinem Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες
Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλος ενας προορισμος στην Κεντρικη Ευρωπη, που εχει γινει θεσμος. Ένα τετραημερο που θα σας μεινει αξεχαστο στην πανεμορφη πρωτευουσα της Ουγγαριας.  Πολη μαγευτικη, πολη ανθρωπινη και ζεστη, με πολλα αξιοθεατα, εξαιρετικο περιβαλλον, καλη νυχτερινη ζωη, ομορφο κοσμο και οικονομικα αρκετα καλη, αν σκεφτει κανεις πως συγκρινεται με τη Βιεννη πλεον.. Και πλεον χωρις διαβατηριο, παρα μονο με την ταυτοτητα σας! Η εκδρομη... περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
3 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Expo Congress Hotel or similar.
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, δικτυο wifi.
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.
Οργανωμενες προτασεις δραστηριοτητων και διασκεδασης κατα τη διαρκεια της εκδρομης.
 
Όροι προσφορας: Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα μεταφορα απο Θεσσαλονικη και 3 διανυκτερευσεις με πρωινο, στο Expo Congress Hotel 4* αστερων .
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.   Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).  
προσφορα για: Τετραημερη οδικη εκδρομη στη Βουδαπεστη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 24 Οκτωβριου και επιστροφη στις 28 Οκτωβριου, ΜΟΝΟ με 165 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα της Ουγγαριας με διαμονη στο Expo Congress Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες

179€ απο 360€ ( έκπτωση 50%) kai τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις kai τα 2 άτομα βυτινα, deluxe δικλινο δωματιο


179€ απο 360€ ( έκπτωση 50%) kai τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις kai τα 2 άτομα βυτινα, deluxe δικλινο δωματιο
Nymfasia Arcadia Resort - Βυτινα
προσφορα για: 179€ απο 360€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Βυτινα, σε Deluxe δικλινο δωματιο με Πρωινο στο Nymfasia Arcadia Resort! Για ενα Παιδι εως 3 ετων η διαμονη ειναι δωρεαν! Προσφερεται Ποτο και Παραδοσιακα Χειροποιητα Γλυκισματα για καλωσορισμα και ενα Πληρες Γευμα 5 πιατων σερβιριζομενο στα Κοκκινα Πιθαρια! Ελευθερη χρηση της Σαουνας για αναζωογονηση και χαλαρωση! Παρεχεται χρηση ποδηλατων καθημερινα για να απολαυσετε τις βολτες σας στη φυση, καθως και Late check out στις 18:00 κατοπιν διαθεσιμοτητας! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

75€ απο 150€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις kai τα 2 άτομα και ενα παιδι εως 12 ετων 3-5


75€ απο 150€ ( έκπτωση 50%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις kai τα 2 άτομα και ενα παιδι εως 12 ετων 3-5
Αρχοντικο Λυδια Λιθος - 3-5 Πηγαδια της Ναουσας
προσφορα για: 75€ απο 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ενα Παιδι εως 12 ετων στα 3-5 Πηγαδια της Ναουσας, στο Αρχοντικο Λυδια Λιθος σε δικλινο δωματιο με Πλουσιο Σπιτικο Πρωινο! Παρεχεται Early check in και Late check out κατοπιν διαθεσιμοτητας! Απολαυστε 3 ημερες το υπεροχο φυσικο τοπιο! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

28η οκτωβριου όλυμπο, ξενωνα δηματη! απολαυστε 4 ημερες / 3 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα και ενα


28η οκτωβριου όλυμπο, ξενωνα δηματη! απολαυστε 4 ημερες / 3 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα και ενα
Ξενωνας Δηματη - Όλυμπος
προσφορα για: 28η Οκτωβριου στον Όλυμπο, στο Ξενωνα Δηματη! Απολαυστε 4 ημερες / 3 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ενα Παιδι εως 7 ετων σε Σοφιτα με Τζακι και Πλουσιο Πρωινο, με 139€ απο 280€ (Έκπτωση 50%)! Παρεχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαυσετε για 4 γεματες ημερες την αγρια ομορφια των κορφων του Ολυμπου! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσεων!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

94€ απο 190€ (έκπτωση 51%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα και ενα παιδι εως 7 ετων


94€ απο 190€ (έκπτωση 51%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα και ενα παιδι εως 7 ετων
Ξενωνας Δηματη - Όλυμπος
προσφορα για: 94€ απο 190€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ενα Παιδι εως 7 ετων σε Σοφιτα με Τζακι και Πλουσιο Πρωινο στον Όλυμπο, στο Ξενωνα Δηματη! Παρεχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαυσετε για 3 γεματες ημερες την αγρια ομορφια των κορφων του Ολυμπου! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Διατιθεται ειδικη προσφορα ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

125€ απο 250€ ( έκπτωση 50%) kai τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα αραχωβα, δικλινο δωματιο bio


125€ απο 250€ ( έκπτωση 50%) kai τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα αραχωβα, δικλινο δωματιο bio
Skamnos Boutique Hotel - Αραχωβα
προσφορα για: 125€ απο 250€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αραχωβα, σε δικλινο δωματιο με Bio-Breakfast, στο Skamnos Boutique Hotel! Προσφερεται Welcome Drink και για καθε ημερα διαμονης απεριοριστη χρηση της Εσωτερικης Θερμαινομενης Πισινας και του Γυμναστηριου! Ελευθερη χρηση της Sauna και του Hamam για μια ημερα! Παρεχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαυσετε 3 γεματες ημερες με θεα το δασος του Παρνασσου στην Αραχωβα!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

109€ απο 218€ ( έκπτωση 50%) kai τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα αραχωβα, δικλινο δωματιο bio


109€ απο 218€ ( έκπτωση 50%) kai τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα αραχωβα, δικλινο δωματιο bio
Skamnos Boutique Hotel - Αραχωβα
προσφορα για: 109€ απο 218€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αραχωβα, σε δικλινο δωματιο με Bio-Breakfast, στο Skamnos Boutique Hotel! Προσφερεται Welcome Drink και για καθε ημερα διαμονης απεριοριστη χρηση της Εσωτερικης Θερμαινομενης Πισινας και του Γυμναστηριου! Ελευθερη χρηση της Sauna και του Hamam για μια ημερα! Παρεχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαυστε 3 γεματες ημερες με θεα το δασος του Παρνασσου στην Αραχωβα!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

199€ απο 510€ ( έκπτωση 61%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα και 2 παιδια, ενα εως 12


199€ απο 510€ ( έκπτωση 61%) και τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις και τα 2 άτομα και 2 παιδια, ενα εως 12
5* AVARIS Hotel - Καρπενησι
προσφορα για: 199€ απο 510€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημερες / 2 διανυκτερευσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδια, ενα εως 12 ετων και ενα εως 6 ετων, στο 5 αστερων AVARIS Hotel στο Καρπενησι, με Πληρη Διατροφη (Πρωινο, Μεσημεριανο και Βραδινο) σε δικλινο δωματιο! Παρεχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαυσετε 3 γεματες ημερες στον δημοφιλη προορισμο! Υπαρχει δυνατοτητα επιπλεον διανυκτερευσης! Η προσφορα ισχυει ΚΑΙ για την 28η Οκτωβριου και με την αγορα δυο κουπονιων τη συγκεκριμενη περιοδο διδεται αλλη μια διανυκτερευση Δωρεαν με Πρωινο!



απο την σελιδα προσφορων : Ekdromi

προσφορες

κυμη: 109€ 3ημερο 2 ατομα ημιδιατροφη kymi palace. ένα μαγευτικο 3ημερο ενα πολυτελες ξενοδοχειο αποσταση


κυμη: 109€ 3ημερο 2 ατομα ημιδιατροφη kymi palace. ένα μαγευτικο 3ημερο ενα πολυτελες ξενοδοχειο αποσταση

προσφορα για: Κυμη: 109€ για 3ημερο για 2 ατομα με ημιδιατροφη στο Kymi Palace. Ένα μαγευτικο 3ημερο σε ενα πολυτελες ξενοδοχειο σε αποσταση αναπνοης απο την Αθηνα!



απο την σελιδα προσφορων : Touristorama Deals

προσφορες

κυμη - 28η οκτωβριου: 112€ 3ημερο 2 ατομα ημιδιατροφη kymi palace. υποδεχτειτε χειμωνα εξορμηση ενα


κυμη - 28η οκτωβριου: 112€ 3ημερο 2 ατομα ημιδιατροφη kymi palace. υποδεχτειτε χειμωνα εξορμηση ενα

προσφορα για: Κυμη - 28η Οκτωβριου: 112€ για 3ημερο για 2 ατομα με ημιδιατροφη στο Kymi Palace. Υποδεχτειτε το χειμωνα μια εξορμηση σε ενα υπεροχο ξενοδοχειο!



απο την σελιδα προσφορων : Touristorama Deals

προσφορες
Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη


τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλος ενας προορισμος στην Κεντρικη Ευρωπη, που εχει γινει θεσμος. Ένα τετραημερο που θα σας μεινει αξεχαστο στην πανεμορφη πρωτευουσα της Ουγγαριας.  Πολη μαγευτικη, πολη ανθρωπινη και ζεστη, με πολλα αξιοθεατα, εξαιρετικο περιβαλλον, καλη νυχτερινη ζωη, ομορφο κοσμο και οικονομικα αρκετα καλη, αν σκεφτει κανεις πως συγκρινεται με τη Βιεννη πλεον.. Και πλεον χωρις διαβατηριο, παρα μονο με την ταυτοτητα σας! Η εκδρομη... περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
3 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Expo Congress Hotel or similar.
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, δικτυο wifi.
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.
Οργανωμενες προτασεις δραστηριοτητων και διασκεδασης κατα τη διαρκεια της εκδρομης.
 
Όροι προσφορας: Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα μεταφορα απο Θεσσαλονικη και 3 διανυκτερευσεις με πρωινο, στο Expo Congress Hotel 4* αστερων .
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.   Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).  
προσφορα για: Τετραημερη οδικη εκδρομη στη Βουδαπεστη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 24 Οκτωβριου και επιστροφη στις 28 Οκτωβριου, ΜΟΝΟ με 164 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα της Ουγγαριας με διαμονη στο Expo Congress Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες